Φέρνουμε το σπίτι μας στα μέτρα του παιδιού 0-3 ετών!

0-3%ce%b5%cf%84%cf%89%ce%bd

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 18.00-20:00, η ithmos kids και το mamama σας προσκαλούν στον χώρο του «mamama», Πριήνης 22, Ν. Σμύρνη, σε μια πρωτοποριακή ομιλία σε σχέση με τη διαμόρφωση της κατοικίας μας όταν υπάρχει μωρό στο σπίτι.

Πως μπορούμε να φέρουμε το σπίτι μας στα μέτρα του παιδιού μας και όχι το ανάποδο όπως συνηθίζεται;

Πως μπορούμε να προετοιμάσουμε κατάλληλα το περιβάλλον στο οποίο θα αναπτυχθεί και θα μεγαλουργήσει το μικρό παιδί, με βάση τις δικές του αναπτυξιακές ανάγκες. Με στόχο να αναπτύξει δεξιότητες, συγκέντρωση και να ενωθεί με το πραγματικό του κέντρο. Να αυτονομηθεί και να νιώσει ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια, χαρά, ικανοποίηση και εν τέλει ευτυχία! Έχοντας στο μυαλό μας ότι τώρα στην αρχή μπαίνουν τα θεμέλια για τη διαμόρφωση του αυριανού ανθρώπου.

«Το παιδί είναι ο πατέρας του ανθρώπου» έλεγε η Μαρία Μοντεσσόρι και το βρίσκω πράγματι πολύ αληθές!

Αυτά λοιπόν και άλλα, θα αναπτυχθούν σε μια δίωρη ομιλία, εμπνευσμένη κυρίως από τη Μοντεσσοριανή φιλοσοφία, ειδωμένη και με τη ματιά του αρχιτέκτονα και βασισμένη στη δωδεκαετή μητρική μου εμπειρία.

Σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά, να γνωριστούμε και να δούμε το σπίτι του αλλιώς… διότι μπορεί και να είναι καλύτερα αλλιώς!

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μεσώ email στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2109414434 καθημερινά 10:00-13:00 και 17:30-20:30.
Το κόστος συμμετοχής είναι 25ευρώ (και για το ζευγάρι) αλλά σε περίπτωση προπληρωμής είναι 20ευρώ.

Κλείστε θέση και κερδίστε 5 ευρώ

Comments are closed.